Verhuur Jeugdhuis de Boogaerd

“Jeugdhuis de Boogaerd” is vanaf …. ingezet voor Scouting. Eerst de … groep en sinds … de gefusseerde “Don Bosco”

Click Here

Info

Hieronder vind u basisinformatie over de verhuur van Jeugdhuis de Boogaerd.

Om het terrein

Klik hier om meer te weten te komen over Uitgeest en wat hier zoal in de buurt te doen is!

Reserveren

Via ons online reserveringssysteem kan u uw aanvraag indienen.

Gebouw

De Boogaerd is een Stolpboerderij uit het jaar 1912. << Verhaal over verbouwingen >> << Verhaal over voorzieningen >>

De Booagerd: Begane grond
De Boogaerd: Zolder

Velden en voorzieningen

Naast het Hoofdgebouw De Boogaerd staat er een waslokaal op het terrein. En heeft deze 3 achterliggende velden grenzend aan de sloot en het Binnenmeer. Het achterste lokaal heeft ook een kampvuurkuil waaraan ?? personen plaats kunnen nemen.

<< Verhaal Boet>>

<< Verhaal Veld 1 – 3>>

 

Waslokaal: De Boet

Lokaal 1

Lokaal 1 is in het jaar 2020-2021 gerenoveerd en ingericht als een ruimte om te kunnen vergaderen of te zitten. Dit lokaal is dan ook bij uitstek geschikt om te gebruiken als leiding ruimte tijdens een kamp. Of om een vergadering te voeren op een doordeweekse avond. 

Het lokaal is voorzien van een tafel en stoelen die desgewenst tegen de wand geplaatst kunnen worden. Aan de muur hangt een TV om een presentatie te kunnen geven, de kabel hiervoor bevind zich op de tafel. Aan de wand staat een kleine werkbank waar koffie gezet kan worden of een versnapering verdeeld kan worden. Hier bevind zich ook een kleine koelkast om wat spullen koud te kunnen houden.

 

Lokaal 3

Lokaal 3 is het lokaal van de Bevers, op Zaterdagochtend wanen onze Bevers zich in het dorp Hotsjietonia. Het Lokaal is dan ook ingericht voor de kleinere mensen onder ons, de tafels zijn extra laag waardoor kinderen to 7 jaar hier goed aan kunnen zitten. Dit lokaal leent zich uitstekend om in te richten als slaap lokaal.

Lokaal 4

Dit Lokaal is de van onze Gidsen. Deze zijn hier op woensdagavond (buiten de schoolvakanties) te vinden. Het lokaal is ingericht met 4 neerklapbare tafels. En bevind zich aan de achterkant van ons gebouw.

Lokaal 5

Dit lokaal is de jungle van de Welpen. Op dinsdagavond (niet in de schoolvakanties) zijn zij hier te vinden. Het lokaal heeft 4 neerklapbare tafels en een kapstok. Deze bevind zich aan de veldkant van het gebouw en heeft dus een deur welke naar de velden leidt. Deze deur is tevens de nooduitgang, maar mag voor normaal gebruik geopend worden. Dit lokaal bevind zich naast Lokaal 6,deze twee lokalen zijn gescheiden met een grote deur welke volledig geopend kan worden om dit een groot lokaal te maken.

Lokaal 6

De Storm en de Verkenners delen dit lokaal. Deze zijn hier op woensdagavond en zaterdag ochtend/middag (buiten de schoolvakanties) te vinden. Het lokaal is ingericht met 1 neerklapbare tafel. Dit lokaal bevind zich aan de veldkant van het gebouw. Via de nooduitgang (die ook voor normaal gebruik mag worden geopend) is er toegang tot de velden.

Lokaal 8

Dit lokaal is de eiland van de Dolfijnen. Op zaterdag ochtend (niet in de schoolvakanties) zijn zij hier te vinden. Het lokaal heeft 3 neerklapbare tafels. Dit lokaal bevind zich aan de voorkant van het gebouw en ligt naast de toiletten.

Lokaal 10

Bijna de gehele bovenverdieping is een grote ruimte en draagt de naam “De Speelzolder” of Lokaal 10. Deze ruimte is vrij hoog en zeer geschikt om een spelletje te spelen op een druilerige dag, met zijn alle te verzamelen/eten of om gezamelijk een film te kijken.

De speelzolder is uitgerust met :

  • een multimediasysteem (Beamer, Scherm en geluid).
  • Speelmatten
  • Berging met bierbanken/tafels
  • Pionierhout

 

 

Er mag op de bovenverdieping NIET geslapen worden. Deze ruimte kan dus alleen overdag gebruikt worden. Let ook op bij activiteiten met versterkt geluid, deze ruimte is alleen door het dak gescheiden met de buitenlucht/buren